FORD FOCUS, UUSINTA TEKNOLOGIAA

Ford Focus on valmiina tulevaisuuteen. Auton avustavat järjestelmät ovat alan moderneinta tekniikkaa ja suunniteltu tekemään matkastasi helpompaa ja miellyttävämpää. Täysin uudistunut Focus yhdistyy entistä paremmin mobiililaitteisiin FordPass -sovelluksen avulla. Kori on muotoiltu uudelleen, ja auto näyttää todella hyvältä.

 

Uusi Ford Focus

 

 

Ford Focus vastaa tulevaisuuden aikakauteen

 

Ford Focuksen neljäs sukupolvi tuo mukanaan autonomisen ajamisen 2. vaiheen teknologian. Korin atleettinen muotoilu on keskittynyt aerodynamiikkaan sekä virtaviivaisuuteen.

 

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Täysin Uuden Focuksen sisätilat ovat miellyttävät, tilavammat sekä tyylikkäämmät.

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

FORD FOCUS, ENEMMÄN TILAA

Iso muutos entiseen on kasvaneissa sisätiloissa. Tilaa on tullut lisää joka suuntaan, varsinkin takana matkustavien jalkatilaan. Ford Focus farmariversion tavaratila on todella suuri. Ford Focus on varustettu monikäyttöisellä mukautuvalla tavaratilalla. Leveä takaluukku sekä matala lastauskorkeus auttavat tavaratilan käytössä.

 

Ford Focus tavaratila | Loimaan Laatuauto Oy

Ford Focus tavaratila

 

Farmariversion tavaratila on kooltaan uskomattomat 575 litraa, takaistuimet taitettuna 1620 litraa. 5-ovisessa mallissa vastaavat tilavuudet ovat 341 litraa ja 1320 litraa.

 

Tietoviihdejärjestelmä SYNC 3 on suomenkielinen, ja voit ohjata toimintoja puheohjauksella, omalla äidinkielelläsi tai 8 tuuman kosketusnäytön kautta. Navigointilaitteisto on vakiovaruste kaikissa Focus-malleissa.

 

Entisestä merkittävästi kasvaneet sisätilat tekevät matkasta miellyttävän. Laadukkaat materiaalit ja korkealuokkainen viimeistely varmistavat täydellisen matkustusmukavuuden.

 

 

 

 

 

 

Ford Focus sisätilat | Loimaan Laatuauto Oy
Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

Ford Focus on saatavilla eri versioina

Ford Focus näyttää erittäin hyvältä ja edustavalta. Auto on tarjolla eri luonteilla - eleganttina Trendinä, ylellisenä Titanium- tai Vignale-versiona, urheilullisena ST-Line -versiona tai aktiiviseen elämään integroituvana Active-crossover -versiona.

Ford Focus mallisto | Loimaan Laatuauto Oy
Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

Ford Focus tarjoaa tehoa ja taloudellisuutta

Ford Focus Ecoboost -moottorit

 

Uudet ja entistä paremmat 1.0 ja 1.5 Ford Ecoboost -moottorit vastaavat huomattavasti suurempien moottorien teholukemia. Tasainen, reagoiva ja palkitseva suorituskyky yhdistettynä huikeaan taloudellisuuteen. Molemmat moottorit on varustettu sylinterin lepuutuksella. Ominaisuus kytkee yhden sylinterin pois käytöstä, kun vääntöä tarvitaan vähän.

 

Ford Focus on tarjolla myös dieselinä. Turboahdetut 1.5 ja 2.0 Ford Ecoblue -dieselmoottorit ovat merkittävästi taloudellisempia, reagoivampia sekä hiljaisempia.

 

Ecoboost ja Ecoblue -moottorien yhteyteen on valittavissa 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaali. Täysin Uusi Focus on ensimmäinen Ford, jossa automaattivaihteisto on varustettu pyöreällä vaihteenvalitsimella.

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

TURVALLISUUS ETUSIJALLA

Ford Focuksen älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Uudessa Focuksessa on luokkansa laajin valikoima teknologioita helpottamassa ja turvaamassa ajoa. Kaksi kameraa, kolme tutkaa ja 12 ultraäänianturia valvovat auton ympäristöä ja tarkkailevat tietä.

 

Törmäyksenestoavustin

 

 

Törmäyksenestoavustin

 

Järjestelmä auttaa lieventämään onnettomuuksia tai estämään ne. Se havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat antaen varoituksen. Järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi varoitukseen (toimii enintään 80 km/h nopeudessa).

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

AKTIIVINEN JARRUTUSJÄRJESTELMÄ

 

 

Aktiivinen jarrutusjärjestelmä

 

Turvaominaisuus, joka toimii yli 50km/h nopeudessa. Se tarkkailee tietä tutkan avulla ja varoittaa törmäysvaarasta. Jos et reagoi varoitukseen, järjestelmä valmistelee jarrut ja aloittaa jarrutuksen hidastamisen helpottamiseksi.

 

Alle 50km/h nopeuksissa apunasi toimii Active City Stop.

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

Ford Focus on suunniteltu parantamaan ajokokemusta entisestään. Uuden sukupolven suosikissa on runsaasti älykkäitä avustavia teknologioita sekä edistyksellisiä ominaisuuksia.

FORD CO-PILOT360

 

 

Ford Co-Pilot360

 

Järjestelmässä yhdistyvät useat teknologiat. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla. Järjestelmä tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella.

 

Myös ajolinja-avustin helpottaa ohjausta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

VAIVATONTA PYSÄKÖINTIÄ

 

 

Aktiivinen pysäköintiavustin

 

Järjestelmän uusin sukupolvi hallitsee myös kiihdytystä, vaihteiden vaihtoa sekä jarrutusta. Älykäs teknologia tekee pysäköinnistä vaivatonta ja on saatavilla automaattivaihteistolla varustettuihin Ford Focus -malleihin.

 

Myös ajolinja-avustin helpottaa ohjausta.

 

 

 

 

 

 

 

Ford Focus Loimaa | Loimaan Laatuauto Oy

MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

 

 

Ajovalot, jotka parantavat näkyvyyttä kaarteissa

 

Ford Focuksen näyttävät ajovalot valaisevat vaihtelevissa olosuhteissa. Kaikkiin malleihin on saatavilla LED-ajovalot. Mukautuvat LED-ajovalot muuttavat kamerateknologian avulla valokuviota ja varmistavat kaarteiden valaisun jo etukäteen.

 

Järjestelmän muita ominaisuuksia ovat liikennemerkkien (likenneympyrä tai pysähtymismerkki) perusteella mukautuva valo sekä häikäisemättömät kaukovalot. 

 

 

 

 

 

 

Copyright Loimaan Laatuauto Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

?>