Uudet Ford autot Uudet Nissan autot Uudet Skoda autot

FORD FOCUS, UUSINTA TEKNOLOGIAA

Ford Focus on valmiina tulevaisuuteen. Auton avustavat järjestelmät ovat alan moderneinta tekniikkaa ja suunniteltu tekemään matkastasi helpompaa ja miellyttävämpää. Täysin uudistunut Focus yhdistyy entistä paremmin mobiililaitteisiin FordPass -sovelluksen avulla. Kori on muotoiltu uudelleen, ja auto näyttää todella hyvältä.

 

FORD FOCUS, ENEMMÄN TILAA

Iso muutos entiseen on kasvaneissa sisätiloissa. Tilaa on tullut lisää joka suuntaan, varsinkin takana matkustavien jalkatilaan. Lisäksi farmariversion tavaratila on todella suuri. Takaistuimet taittamalla takaosaan saadaan tasaista lattiatilaa 1620 litraa.

 

Tietoviihdejärjestelmä SYNC 3 on suomenkielinen, ja voit ohjata toimintoja puheohjauksella, omalla äidinkielelläsi tai 8 tuuman kosketusnäytön kautta. Navigointilaitteisto on vakiovaruste kaikissa Focus-malleissa.

 

Tutustu tarkemmin Ford Focus -autoon >

Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Ford Focus näyttää erittäin hyvältä ja edustavalta (kuvassa Vignale). Auto on tarjolla eri luonteilla - eleganttina Trendinä, ylellisenä Titanium- tai Vignale-versiona, urheilullisena ST-Line -versiona tai aktiiviseen elämään integroituvana Active-crossover -versiona.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Farmariversion tavaratila on kooltaan uskomattomat 575 litraa, takaistuimet taitettuna 1620 litraa. 5-ovisessa mallissa vastaavat tilavuudet ovat 341 litraa ja 1320 litraa.

Ford Focus | Loimaan Laatuautuo

Entisestä merkittävästi kasvaneet sisätilat tekevät matkasta miellyttävän. Laadukkaat materiaalit ja korkealuokkainen viimeistely varmistavat täydellisen matkustusmukavuuden.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto
Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Automaattivaihteiston pyöritettävä valitsin säästää tilaa. Heijastusnäytön avulla pidät katseesi tiessä.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto

FordPass-sovellus yhdistää älylaitteesi autoon. Voit mm. lukita tai käynnistää autosi (automaattivaiht.) sovelluksen kautta.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto
Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Focuksen näyttävät ajovalot valaisevat vaihtelevissa olosuhteissa. Kaikkiin malleihin on saatavilla LED-ajovalot. Mukautuvat LED-ajovalot muuttavat kamerateknologian avulla valokuviota ja varmistavat kaarteiden valaisun jo etukäteen. Järjestelmän muita ominaisuuksia ovat liikennemerkkien (likenneympyrä tai pysähtymismerkki) perusteella mukautuva valo sekä häikäisemättömät kaukovalot.

 

Ford Focus on varustettu monikäyttöisellä mukautuvalla tavaratilalla. Leveä takaluukku sekä matala lastauskorkeus auttavat tavaratilan käytössä.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Aktiivinen pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä erittäin vaivatonta. Automaattivaihteisena auto pysäköi itse itsensä ilman, että sinun tarvitse tehdä mitään.

Ford Focus | Loimaan Laatuauto
Ford Focus | Loimaan Laatuauto

Aktiivinen nopeudensäädin ja Stop & Go -toiminto yhdessä säilyttävät miellyttävän etäisyyden edellä ajavaan autoon. Järjestelmä pystyy jopa pysäyttämään autosi ja saa sen lähtemään liikkeelle. Ajolinja-avustin tukee järjestelmää hyödyntäen kaistamerkintöjä. Kokonaisuus saatavilla vain automaattivaihteisiin malleihin.

 

Uudessa Focuksessa on luokkansa laajin valikoima teknologioita helpottamassa ja turvaamassa ajoa. Kaksi kameraa, kolme tutkaa ja 12 ultraäänianturia valvovat auton ympäristöä ja tarkkailevat tietä.

 

Bang & Olufsen PLAY -audiojärjestelmä tarjoaa ylivoimaisen äänen ja tyylikkään muotoilun. Yksilöllisesti sijoitellut kaiuttimet täydentävät erinomaisesti auton muotoilua.

Ford Focus Active

 

 

UUSI FORD FOCUS ACTIVE

 

Uusi Ford Focus Active vastaa liikkuvan ja aktiivisen asiakkaan tarpeeseen. Reilu maavara yhdistettynä näyttävään ulkoasuun. Esillä liikkeessä, tervetuloa tutustumaan.

Copyright Loimaan Laatuauto Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

?>