FORD FOCUS | VUODEN AUTO 2019

Ford Focus valittu Vuoden autoksi

Ford Focus on valittu Vuoden autoksi 2019 auto- ja liikennetoimittajien äänestyksessä.

 

  • Tuomaristo totesi perusteluissaan, että täysin uusi Ford Focus ansaitsi voiton muun muassa erinomaisen ajettavuutensa ja älykkäiden kuljettajaa avustavien teknologioidensa ansiosta tarjoten näin runsaasti vastinetta rahalle.

 

  • Tärkein valintaperuste Vuoden Auto Suomessa 2019 -arvonimen voittajalle on rahalle saatava vastine, jonka tuomari voi määritellä oman näkemyksensä mukaan. Seuraavaksi tärkeimpinä ovat edistyksellinen tekniikka ja uudet turvallisuutta lisäävät varusteet.

 

Myös Ford Focus farmariversio on saapunut Lamminkatu 39:n liikkeeseen. Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Uusi Focus, nyt myös Wagonina.

 

► Ensiesittelyetuna Technology Pack vain 199,00 €. Sisältää liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, kuljettajan vireystason valvonnan, automaattiset kaukovalot sekä aktiivisen vakionopeudensäätimen Stop & Go -toiminnolla ja ajolinja-avustimella.

 

Etu voimassa 15.11.2018 mennessä vahvistettuihin kauppoihin. Stop & Go -toiminto ajolinja-avustimella vain automaattivaihteisiin malleihin.

 

Copyright Loimaan Laatuauto Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

?>